Najnovšie recenzie zo sekcie Plavecké okuliare
S okuliarmi som vcelku spokojný - dobre sedia, neprepúšťajú vodu (na rozdiel od iných lacnejších typov), počas prvých použití sa naozaj ani nezahmlievali. Výhodou sú tiež vymeniteľné nosníky.
3roky - dobre sadne na tvar
- Pekne pre deti
priemerné plavecké okuliare, dobre sedia a tesnia, používam ich už dlho
Máte v tom totálny zmätok - ved predsa ste mi vy samy zrušili objednávku na tento tovar, tak ako ho môzem hodnotiť ked som ho nedostala ?????
- Dobre tesnenie okolo oci,moznost nastavenia okuliarov
- ľahko nastaviteľná páska
- Vhodné pre malé deti
Ešte len čakajú na odskúšanie.
Okuliare vyzeraju velmi kvalitne,držia riadne,na to si budem dokonca musiet zvyknúť, lebo pri dobrom nasadeni mam pocit ze mi az vytiahnu oci z jamok stále mi je to nepríjemné, ale snad teda aspon nezacnu ani zatekat ani sa zahmlievat. Co mi troska vadi,je tvar skiel,spodna časť mi trocha akoby brani vo ,,výhľade ",stale vidim tu spodnu časť rámu. Skúšala som si synove detske(ma 3roky), inu znacku,urcite nie nejake spickove,stali polovicu co tieto, ale tie mi vobec nezavadzali( nemaju na pohlad väčšie skla,je to ozaj tym tvarom,len tu jeho znacku som v dospelackej veľkosti nikde nenasla,tak som skusila tieto) , zhanala som hlavne okuliare s cirymi sklami,je problem take zohnat..
velmi ťažko sa menil nosny mostík, bala som sa,ze ho zlomim,nakoniec som aj tak vratila povodnu strednu veľkosť, skusala som to presme skrz to extremne tesnenie,ale potom mi uz boli volne. Takže snad ich dobre vyuzijem a nabuduce uz skusim ine.
- Máme tyrkysové+číre zorniky
- Dcéra nadšená
- A konečne nemala zarosene okuliare
Produkt poznám preto som ho aj objednala, hoci ešte nie je k používaniu čas
- modre su ok
- dobre sedia, skvelý výhľad, pohodlné
- Cena,jednanie,ústretovosť
- roztrhla sa
- ked su nove tak sa nerosia
- nevytlacaju oci, kedze je to maska
- pouzitelne aj na jazerach a v mori
- pekna modra zrkadlova farba
- pri pravidelnom pouzivani 2x tyzdenne vydrzia max. 9-12 mes, nasledne sa zanesu chlorom v bazene aj ked sa pravidelne cistia
- vysoka cena, pred 2r stali 34€
- zriedka je dostat tuto farebnu kombinaciu kt je celorocne najlepsia v bazene aj vonku
Tieto okuliare mi vyhovuju, kupujem ich kazdy rok, mam uz 8.
Perfektne
- Okuliare sa pekne prisajú na oko, netečú.
Stredná trieda . Či už kvalita gumičiek , sklíčiek a tesnení.Oplati sa pre hobby plávanie .
Zobrazujem 61 - 80 zo 436 recenzií « Predchádzajúci 1...2 3 [ 4 ] 5 6...22 Ďalšie »