Najnovšie recenzie zo sekcie Plavecké okuliare
ok
Prišla nám iná farba
- Vyborne tesnia aj pri ponoroch okolo 10m, netlacia, nezahmlievaju sa a maju vyborny zorny uhol
- sú mi malé, dal som ich dcére
Plavecke okuliare drzia super
- Dobre su:)
- Sú to moje prvé plavecké okuliare, nemôžem ich porovnávať s inými značkami, ale poslúžili mi znamenite počas rehabilitácie v kúpeľoch a výrobca ma nesklamal pri funkčnosti svojho výrobku.
So svojím nákupom som veľmi spokojná, vyberala som si z ponuky predajne, pretože som potrebovala ochrániť si zrak pred vodným živlom a za primeranú cenu. Od počítača som vyhodnotila vybraný produkt za vhodný a spoliehala som sa na popis od výrobcu. Nesklamala som sa, fungoval ako som očakávala a odporúčam tento výrobok každému, kto potrebuje ochranu zraku vo vode.
- Objednala som ich pre 11 ročné deti k moru. Predtým mali model pre deti, tie im už boli malé. Tak sme sa rozhodli kúpiť tieto. Z počiatku im nedržali, no napokon sa prispôsobili. Jeden syn sa sťažoval, že ho tlačia na nose, ale aj to prešlo. Veľa sa s nimi potápali, takže sme s nákupom spokojní.
- Rozhodne cena. Za detské sme dali v kamennom obchode viac.
Okuliare tejto znacky uz mame odskúšané, preto sme vsadili na istotu-vyssia cena ale 100% spokojnosť - jedny z mala, ktore perfektne sedia a neprepustaju vodu.
výborne sedia,dobre vyzerajú
Dobrá kvalita za dobrú cenu, guma je mäkká a poddajná, takže natlačí na tvár dieťaťa, sklá sa nezahmlievajú a viditeľnosť je tým pádom zaručená, dobre nastaviteľná veľkosť
Moznost vyskladat si dioptrite podla potreby:)
- Očnice dobre priliehajú,nenaberá sa voda.
- Nosník medzi očnicami je zle naklonený a preto tlačí hrana do nosa.
- je to Speedo, dobre sedia, nezatekajú
- zvnútra sa po čase zahmlievajú
Okuliare sedia perfektne, sú k ním aj nastaviteľné mostíky, odporúčam každému hobby aj profi plavcovi.
- Moznost vyberu z viacerych velkosti nosnikov su okuliare vhodne pre nast-rocne dieta aj predospeleho.
- Dobre sa ⏭"pricucnu" a tesnia
- Pekny dizajn
okuliare som vyskúšal ozaj sú výborne pekne sedia a hlavne že sa nerosia
Vyhovuje
Ešte som v nich neplával...
Zobrazujem 221 - 240 zo 436 recenzií « Predchádzajúci 1...10 11 [ 12 ] 13 14...22 Ďalšie »