Najnovšie recenzie zo sekcie Plavecké okuliare
- Dobrá cena.
- Pri objednávke si dajte pozor,pretoze veľkosť okuliarov zodpovedá veľkosti pre deti a nie pre dospelých.
trochu prepustaju, Arena The One Mask su lepsie, lepsie sadnu a neprepustaju, maju maksi silikon a preto lepsie sadnu.
Tieto zas maju sklo odolne voci skrabancom a dobre puzdro na prenasanie.
Pozor, nikdy sa nedotykat vonkajsieho a vnutorneho skla, je tam antifog vrstva.
najlepsie okuliare na trhu, aj na potapanie, dokonale sadnu, podobne okuliare Cressi mi prepustali, tieto drzia.
Treba pouzit stipec na nos Spokey KERRA. Vsetky potapacke mi prepustali, lebo obcas som aj nosom vydychol. Nevyhodou u nich je, ze nemaju poriadne puzdro na prenasanie, nemaju sklo odolne voci poskriabaniu a pri nasadzovani sa lahko prestavia. Cierne neodporucam, cierna guma na slnku zmakne a bude si ich treba prestavovat dlzku na hlavu. A pozor, nedotykat sa nikdy vnutorneho skla, ani servitkou ani prstom.
Absolútne bez nedostatkov
Nová dimenzia plávania
- nezatekaju
- dobre sedia na hlave
Okuliare + dioptrie, zatiaľ na suchu dobre sedia, vo vode som ešte neskúšal, ale po skúsenostiech s inými okuliarmi
si myslím, že to bude OK.
...pre plávanie v jazere spokojnosť
- krásna farba, synček si ich zamiloval, pevná guma, vo vode sme ich zatiaľ neodskúšali
- nedajú sa nastavovať
- Som spokojná. Okuliare mi žiadne netesnia. Plavecká maska je super, dobre tesní a táto vyzerá celkom pekne. Toto je už druhá, čo som si kúpila. Prvú som bohužiaľ zobrala do termálnej vody, s ktorej mi zmenila farbu na hnedoorandžovu.
výborné, sedia aj bez gumičky
Odporúčam na 100%
Odporúčam, veľká spokojnosť.
parádne deti mali radosť
- Nizka cena za inak ovela drahší tovar v inom obchode v podobnej kvalite
- este pod vodou nevyskusane, inak pohodlne
Výrobok je výbornej kvality a naplnil moje očakávania a predpokladám, že mi bude dlho dobre slúžiť
Dodaný tovar - plavecké okuliare nemôžem zatiaľ ohodnotiť, keďže som ich ešte nepoužila a neviem dopredu posúdiť, či budú dosť spoľahlivé a či do nich nebude zatekať voda. Uvidíme !
- Ako keby škrabancev zornom poli, výrobná chyba
- Ako keby škrabance v zornom poli, výrobná chyba
Zobrazujem 181 - 200 zo 436 recenzií « Predchádzajúci 1...8 9 [ 10 ] 11 12...22 Ďalšie »